Soysal Sokak sakinleri su baskını riskinden kurtuluyor

Soysal Sokak sakinleri su baskını riskinden kurtuluyor

Soysal Sokak sakinleri su baskını riskinden kurtuluyor

Süleymanpaşa Belediyesi, ilçeyi sokak sokak dertlerden arındırmaya, çözüm odaklı hizmetlerle vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Ortacami Mahallesi Vuslat Sokak’ta sürdürülen çalışmalar ile su baskını riski ortadan kaldırılıyor.
Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmalar kapsamında Soysal Sokak’a bağlanan Vuslat Sokak üzerinde merdiven yapımı ve su baskınlarını önlemek amacıyla da yağmur suyu kanalı yapımı gerçekleştiriliyor.

“Çalışmalarda sona yaklaştık”
Çalışmaları Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un danışmanlarından Furkan Yıldız ile birlikte yerinde inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konuyla ilgili açıklamasında, “Ördeklidere mevkiinde Soysal Sokak sakinlerimizin en çok mağdur olduğu bir sorunu daha ortadan kaldırmak üzere başladığımız çalışmalarda sona yaklaşıyoruz. Yağmurlu havalarda taşkınların yaşandığı Vuslat Sokak’ta, su baskınlarını önlemek üzere merdiven ve yağmur suyu kanalı yapıyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, Allah’ın izniyle mahalle sakinlerimizi bir sorundan daha kurtarmış olacağız. Bölgede devam eden çalışmaları TBMM Başkanımız Prof. Dr. Sn. Mustafa Şentop Hocamızın danışmanlarından Sn. Furkan Yıldız ile birlikte yerinde inceleyerek, ekiplerimize kolaylıklar diledik” diye konuştu.


Güncel 7.10.2020 10:28:03 0

İlginizi Çekebilir

1

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

2

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

3

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

4

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

5

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

8

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti

10

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı