SP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Çiçek'ten Dörtyol Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

SP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Çiçek

Saadet Partisi Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Ceren Seda Çiçek'ten Dörtyol Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret  Etti.

 Saadet Partisi Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Ceren Seda Çiçek, Saadet Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek ile birlikte Dörtyol Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

 Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi konusunda yüksek lisans yapmış olan Ceren Seda Çiçek geçtiğimiz ay Saadet Partisi Hatay İl Kadın Kolları Başkanlığına atanmıştı.

 Yapılan atamanın sonrasında sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve basın yayın kuruluşlarını öncelikli olarak ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Saadet Partisi Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Ceren Seda Çiçek; "Önceliğimiz bölgesel sorunlara en fazla hakim olduğuna inandığımız muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve basın yayın kuruluşlarımızı ziyaret ederek onlardan bilgi talep ediyoruz. Hatay genelinde yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Ev hanımlarını ziyaret ediyoruz, çalışan kadınların sorunlarını diniliyoruz, işveren kadınlarımızın beklentilerini öğreniyoruz, katma değer üreten kadınlarımızın toplum içerisinde hakkettikleri yeri alma mücadelesinin yol ve yöntemleri konusunda fikir oluşturuyoruz. Bu manada basın meslek kuruluşlarının tavsiyelerine de özel bir önem veriyoruz. Ziyaretimizin temel amacı budur. " dedi.

              Saadet Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek'te yerel basın kuruluşları ile her zaman işbirliği ve gönül birliği içerisinde çalışmalar yürüttüklerini, Dörtyol'daki basın kuruluşlarının her zaman ilkeli, seviyeli ve tarafsız bir habercilik anlayışıyla hareket etmekte olduğunu ve bundan da büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti.

            Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu'da ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade etti, siyasal bilgiler ve kamu yönetimi alanında yüksek lisans yapmış işinin uzmanı birinin Kadın Kolları İl Başkanlığına getirilmiş olmasını takdirle karşıladığını, bunun genele bir örnek teşkil etmesini temenni ettiğini belirtti.

            Saadet Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek'in doğum günü münasebetiyle bir de sürpriz pasta kesilirken, milli mücadele yılları, ülke ve dünya gündemi ile salgın süreci hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Özellikle de Yerel yönetim, Bölgesel Yönetim ve Genel İdarenin işleyişi ve hizmet noktasında aksayan konulara değinildi.                  

Haber: Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol

 



Politika 12.02.2021 18:23:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi