Spor salonları normalleşmeye hazır

Spor salonları normalleşmeye hazır

Spor salonları normalleşmeye hazır

Pandemi döneminde en çok zarar gören sektörlerden biri olan spor salonları normalleşme için gün sayıyor.
Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası Başkanı Nihat Güler, normalleşme adımlarını dört gözle beklediklerini söyleyerek, "Aslında pandeminin başından beri normalleşmeye en uygun sektör, toplum sağlığına yaptığımız katkılar ve güvenilir sosyalleşme mekanları olmamızdan dolayı spor salonlarıdır" dedi.
Korona virüsün yayılmasını önlemek için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Güler, "Devletin tedbirlerine ilaveten ek tedbirleri de devreye aldık. Halkımızı güven içerisinde spor yapmaya bekliyoruz" diye konuştu.
Sektör olarak beklentilerini de açıklayan Güler, şu önerilerde bulundu:

- Hafta içi saat kısıtlamalarının gevşetilip 22.30’a uzatılması
- Hafta sonu kısıtlamalarında da en azından 12.00-17.00 saatleri arasında spor salonlarının açık olması
- 20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılması

Normalleşme sürecinin uzamasının başta spor salonları esnafı olmak üzere pek çok sektörü zor durumda bıraktığını vurgulayan Güler, Bilim Kurulu’ndan ihtimaller üzerinden değil, gerçekler üzerinden açıklama beklediklerini sözlerine ekledi.
TSİİS olarak hükümete çağrıda bulunan Güler, içinde bulundukları durum gözetilerek 7256 sayılı borç yapılandırma taksitlerinin ertelenmesi gerektiğini vurguladı.


Spor 25.02.2021 12:30:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan kurtarıldıktan sonra protezle ayağa kalkan Tuğba yeşil sahada moral buldu

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede kadın, terzilik yaparak engelli babası, oğlu ve 3 kardeşine bakıyor

4

Yemeksepeti'nden GSYH'ye 3 milyar avroyu aşan katkı

5

Isparta'da geri dönüşüm atölyesinde ürün sayısı 10 bini aştı

6

Mersin'in beyaza bürünen Sertavul Yaylası tatildeki çocukları ağırlıyor

7

TARSİM'den Antalya'da su baskınından etkilenen seralara ziyaret

8

Sigorta sektörü bu yıl 10 stratejik başlığa odaklanacak

9

SunExpress ocakta dört yeni Boeing 737-8 uçağını teslim aldı

10

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu: