Sporculara ulaşım desteği

Sporculara ulaşım desteği

Sporculara ulaşım desteği

Kemer Belediyesi 25-31 Ocak tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan Türkiye Bocce (Raffa) Şampiyonası’na katılan Kemerli sporculara ulaşım desteği sağladı.
Mersin’de yapılacak olan müsabakalarda büyükler kategorisinde mücadele edecek olan Kemerli sporcular ve bocce antrenörü Erdal Buyruk, şampiyona öncesinde Kemer bocce sahasında Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ile bir araya geldi.
Biletleri sporculara ve antrenör Buyruk’a teslim eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baytekin, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun selamlarını ve başarı dileklerini ileterek, şampiyonada sporculara başarılar diledi. Antrenör Buyruk ise Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu’na teşekkür ettiğini ifade ederek, şampiyonadan başarılarla döneceklerini kaydetti.


Spor 18.01.2023 13:04:39 0
Anahtar Kelimeler: sporculara ulaşım desteği

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı