SUBÜ Gönül Elçileri Platformu kuruldu

SUBÜ Gönül Elçileri Platformu kuruldu

SUBÜ Gönül Elçileri Platformu kuruldu

SUBÜ’de depremzedelere ilişkin yardım çalışmalarını daha etkin hale getirebilmek için SUBÜ AFAD Koordinasyon Kurulu kuruldu ve SUBÜ Gönül Elçileri Platformu oluşturuldu.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) bünyesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgedeki depremzedelere ilişkin olarak üniversiteden sağlanan destekleri AFAD koordinasyonu ile daha etkin hale getirmek ve devamlılığı sağlamak için SUBÜ AFAD Koordinasyon Kurulu oluşturuldu. Ayrıca öğrenciler, akademisyenler ve idari personeller için SUBÜ Gönül Elçisi Platformu açıldı.
Bu çerçevede deprem bölgesinde gönüllü olarak görev almak, ihtiyaç malzemeleri yardımında bulunmak, Turizm Fakültesi ve Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu’ndaki ekmek ve unlu mamullerin üretim süreçlerine katkı vermek, Ferizli Meslek Yüksekokulu’ndaki kışlık kıyafet dikimine destek olmak, Sakarya’ya yerleşen depremzede ailelerin çocuklarının rehabilitasyon çalışmalarında yer almak isteyenler https://gonulelcileri.subu.edu.tr adresindeki formu doldurarak SUBÜ Gönül Elçisi olabilecekler.


Güncel 14.02.2023 14:51:34 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi