Şuhut Kadın Kültür Evi’nden Frigya gezisi

Şuhut Kadın Kültür Evi’nden Frigya gezisi

Şuhut Kadın Kültür Evi’nden Frigya gezisi

Afyonkarahisar’ın Şuhut Kadın Kültür Evi katılımcı kadınları, Ayazini ve Emre Gölü’nü gezerek buradaki tarihi destansı alanlarla ilgili bilgiler edindi.
Şuhut Kaymakamlığı’nın katkılarıyla Frigya’da keyifli bir gün geçiren katılımcılar 3 bin yıllık tarihin izlerine tanıklık ettiler. Ayazini’ni Frigya Rehberi ve Tanıtım Sorumlusu Şeyma Nur Çiçek eşliğinde gezen Şuhutlu Kadın Kültür Evi katılımcıları gezilerinin sonunda İhsaniye Kaymakamı Doğukan Koyuncu ile görüşerek gün anısına fotoğraf çektirdiler. Koyuncu Şuhut’lu kadınların Ayazini’ne ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Katılımcılar gezilerine Emre Gölü’nde tekne turu yaparak son verdiler. Şuhut Kadın Kültür Evi katılımcıları Ayazini Kadın Kültür Market’i de gezerek satılan ürünleri gözlemlediler.
Gezdikleri yerlerde fotoğraf çektirerek gezilerini ölümsüzleştiren Şuhutlu Kadınlar Ayazini ve Kadın Kültür Evleri projeleri nedeniyle Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’e teşekkür ettiler.
Geziyi değerlendiren Fadime Akar Ayazini, Emre Gölü’nü Şuhutlu hemşerileriyle gezmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Kadın Kültür Evleri’nin mimarları Valimiz Gökmen Çiçek ve saygıdeğer eşleri Sümeyra Çiçek’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayazini’nin tarihi değerlerinin ortaya çıkarılarak turizme kazandırılması da ilimiz açısından çok önemli. Bu önemli kazanım için de yine Valimiz Gökmen Çiçek’e minnettarız. Şuhutlu kadınlarımızla tarihe tanıklık ettik. İnşallah başka faaliyetlerde yeniden buluşuruz” diye konuştu.


Güncel 13.10.2021 12:01:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu