SÜLEYMAN GÜRSOY “AKPARTİ KADİRLİ İLÇE BAŞKANLIĞI YARIŞINDA BENDE VARIM ”

SÜLEYMAN GÜRSOY “AKPARTİ KADİRLİ İLÇE BAŞKANLIĞI YARIŞINDA BENDE VARIM ”

Ak Parti İlçe Başkan Adayı Süleyman Gürsoy, düzenlediği basın toplantısı ile İlçe Başkanlığı yarışında bende varım dedi.
Gürsoy yaptığı açıklamada şunları kaydetti;
“7. Olağan Kongre Süreci Başlamış ve bu süreç bildiğiniz üzere halen devam etmektedir. Bu sürecin ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olması temennisiyle hepinizi saygıyla selamlıyor görevinizde başarılar diliyorum.
Bu sürecin başlangıcında her ne kadar Akparti Kadirli İlçe Başkanlığına aday olmayı düşünmesem de Akparti Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve kardeşlerinden birisinin ilçe başkanı olmam konusunda bana teklifleri ve bu konuda beni ikna etme çabaları olmuş bende partime hizmet etme adına bu teklife sıcak bakıp ilçe başkan adayı olma kararı aldım. Almış olduğum bu kararı da davamıza gönül veren arkadaşlarımızla paylaştım. Söz ağızdan çıkar sözüne istinaden Kadirli İlçe Başkanlığı adaylığından geri çekilmem kesinlikle söz konusu değildir. Ancak son günlerde bana teklif getirip bu teklifi kabul etmem için beni ikna etmeye çalışan kişilerin beni yarı yolda bıraktıklarını gördüm. Genel Merkezimiz Akparti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor ve Akparti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlunun referansıyla mevcut Başkanımız Sayın İsmail Oruç’u teveccüh etmiştir. Bilindiği üzere Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor ile Ak Parti Kadirli İlçe Başkanı İsmail Oruç bey arasında yakın akrabalık ilişkisi vardır. Alınan kararı partimizin bir neferi olarak ne kadar saygı ile karşılasam da bu kararın Kadirlide Akparti tabanındaki sevgili hemşehrilerimizi tatmin etmediğini gördüm. Hemşehrilerimizin beklentilerine cevap verebilmek adına parti tüzüğüne bağlı kalarak demokratik bir ortamda yapılacağına inandığım kongrede Akparti Kadirli İlçe Başkanlığına aday olduğumu saygı ile bilgilerinize sunuyorum.
Kadirli Akparti İlçe Başkanı Seçilmem Durumunda;
1)Küskün akpartilileri partimiz çatısı altında toplamak için
2)Akpartiyi Kadirlide daha aktif hale getirmek için
3)Alınacak kararları tek başıma değil, Akparti yönetimiyle almak için
4)Partimizi aile partisi değil tüm Kadirli’li hemşerilerimizin partisi yapmak için
5)Partimiz aracılığıyla çözülecek sorunlarda buluşma yerimizin sadece Akparti İlçe Başkanlığı olması için yapılması gereken her şeyi yapacağımı kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.
Bu seçimde diğer aday olan kişi veya kişilere başarılar dileğinde bulunarak;
Kuruluşundan bu yana kurucular kurulu üyesi, ilçe yönetim kurulu üyesi, il yönetim kurulu üyesi olarak görev aldığım, aday adayı olduğum her şeye rağmen küsmediğim Partimizde bizi seven ve destekleyen Partili Partisiz Arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Partililerimizin, gönül dostlarımızın, dava arkadaşlarımızın isteğini yerine getirmek VE beklentilerini boşa çıkarmamak adına gerek partimizin üst düzeyi, gerek il bazında ve ilçe bazında yaptığım istişareler ve yoğun talepler üzerine Aday Olduğumu Yinelemek İstiyorum.
Zaten sayın Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve kardeşlerinden Birisinin daha önce aday olmamı istemeleri bu konuda verdikleri sözler ve sözlerin karşılığında yerine getirdiğim taleplerde adaylığımı devam ettirme kararımda etkili olmuştur.
Bir mensubu, bir neferi olmaktan her zaman gurur duyduğum, kuruluşundan bu güne kadar her zerresine emek verdiğime inandığım Akpartimizin gerçek neferlerinin desteği ile kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak, önce 2023 hedeflerine, daha sonra da 2024 yerel seçimlerinde zaferle çıkmak için, inancımla, partili partisiz hemşehrilerimin gücü ile bu göreve talibim.
Kurulduğu günden bu yana kadar ;onurla taşıdığım, AK Partili kimliğimi bugün, halkımıza hizmet etme, sorunlarına ortak olma ve çözme noktasında, bu yüce göreve inancımla ve üyelerimizin bana verdiği destek ile talibim.
Bugün itibari ile 18 yıldır ülkemizin daha büyümesi daha bağımsız bir hale gelmesi refah ve yaşam kalitesinin artması, tam bağımsız güçlü Türkiye için çalışan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gayret ve çabaları ortadadır. İçte ve dışta ülkemiz ve Cumhurbaşkanımıza yapılan tüm müdahaleler siz değerli AK Partili kardeşlerimin de dirayetiyle bertaraf edilmiştir.
Bugüne kadar ve bundan sonrada kendimize örnek aldığımız reisimizin yolunda, izinde ve onun çalışma azminden aldığımız güç ile bu onurlu göreve değerli arkadaşım İsmail Oruç gibi bende adayım
Değerli arkadaşlar; Bu bir bayrak yarışıdır. Hepimizin ortak amacı partimizin ilçe başkanlığı yarışı değil, Kadirlimize hizmet yarışıdır. Bu yarışta bizlerin savaşı asla birbirimizle olmayıp Ortak düşüncemiz, ilçemizin daha yaşanabilir bir kent olması, partimizin ve teşkilatımızın daha iyi hizmetler yapabilmesi sevdasıdır. 2001 yılında ilk kurucu arkadaşlarımızla kurduğumuz partimizin 2023 hedefleri ve önümüzdeki seçimlerde başarılı olması en büyük hedefimizdir.
Onun için Kadirli’de partimizin daha diri, daha güçlü ve birlik içerisinde olması adına bu yarışa katıldığımı beyan ediyorum. Bizim gayemiz birleştiricilik, bütünleştiricilik ve kucaklamaktır. Ak Parti gücünü halktan alır, halkımızın yanında olduğumuz sürece de halkımız bize güç verecektir, buna bizim inancımız tamdır. Hep birlikte omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde; ilçemizin geleceği için çalışmamız gerektiğini düşünüyor, birbirimize olan sevgimizin saygı ile birleştiğinde bunu başaracağımızı belirterek hepinize saygılar sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.



Politika 17.03.2020 14:05:00 0

İlginizi Çekebilir

1

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

2

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

3

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

4

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

5

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

6

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı

8

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da iftar programına katıldı:

9

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, şoför esnafıyla buluştu:

10

Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan adayı Kolpak, basın toplantısı düzenledi: