Sultanbeyli’de İETT otobüsüne sandalyeli saldırı: Camları patlattı

Sultanbeyli’de İETT otobüsüne sandalyeli saldırı: Camları patlattı

Sultanbeyli’de İETT otobüsüne sandalyeli saldırı: Camları patlattı

Sultanbeyli’de bir motosiklet sürücüsü ile İETT otobüsü şoförü arasında yol verme tartışması çıktı. Motosiklet sürücüsü, yol kenarında bulduğu sandalyeyi fırlatarak otobüsün camını patlattı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Sultanbeyli’de meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü ile seferini gerçekleştiren İETT otobüsünün şoförü arasında yol verme tartışması yaşandı. Yol boyunca devam eden sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Motosiklet sürücüsü, cadde üzerinde bir işletmeye ait olan demir sandalyeyi alarak İETT otobüsüne saldırdı, camlarını patlattı. Panikle araçtan inen yolcular, tarafları ayırmaya çalıştı. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri şahısları ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

“Kendisine küfür edildiğini iddia ediyordu”
Yaşanan olaya ilişkin konuşan çevre esnafı Şahin Gündüz, “Biz sesleri duyunca dışarı çıktık. Ortalık karışmıştı. Yerde sandalye gördüm. İETT aracının camları patlamıştı. Polis geldi, her ikisini de alıp götürdü. Motokurye çocuk kendisine küfür edildiğini iddia ediyordu. Otobüsten inen yolcularda motokuryeye tepki gösteriyordu” dedi.

Öte yandan yaşanan o anlar bir iş yerine ait güvenlik kamerasına ve vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.


Yurt Dünya 10.11.2022 12:09:40 0

İlginizi Çekebilir

1

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

2

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

3

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

4

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi

5

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı

6

Sabancı Vakfı ve Adecco Türkiye genç kadınların istihdamı için işbirliği yaptı

7

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü'nü Mine Egbatan kazandı

8

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

9

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu

10

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı