Sultansuyu yetişmesi Safkan Arap Tayları görücüye çıkıyor

Sultansuyu yetişmesi Safkan Arap Tayları görücüye çıkıyor

Sultansuyu yetişmesi Safkan Arap Tayları görücüye çıkıyor

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde yetiştirilen 71 Safkan Arap koşu tayı Bursa Karacabey Tarım İşletmesinde yarın görücüye çıkıyor.
Yetiştirdiği Safkan Arap taylarla yarış pistlerine önemli şampiyon atlar kazandıran Sultansuyu Tigem’de yetişen 71 tay daha alıcısını buluyor. Bursa Karacabey’de 28 Temmuz Salı günü saat 13.00’de açık artırma ile satışa sunulacak taylar şimdiden ilgi odağı oldu.
Açık arttırmadan önce atların bulunduğu alanı ziyaret eden yarış severler, yarın görücüye çıkacak atları yakından görme fırsatı buldu. Ziyaretçiler arasında ise Sultansuyu’nda yetişen ve Taykut ve 6. His gibi tayların sahibi de olan Mücahit Yıldızhan, Ağkaraca, Dostkaraca ve Pirkaraca gibi yarış atlarının sahibi Alattin Karaca ile Arap atçılığında yarış performansıyla göz dolduran Turbo isimli aygırın sahibi Feridun Gündüz gibi atçılık camiasının önde gelen isimleri de yer aldı.


Güncel 27.07.2020 17:08:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da devlet korumasındaki çocuklar şehitliği ziyaret etti

2

Uluslararası Antalya Bisiklet Turu'nun ilk gün etabında birinciliği Shnyrko kazandı

3

Antalya'da İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümü kutlandı

4

Adana ve çevre illerde İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği yapıldı

5

Kadirli'de çiftçilere ayçiçeği tohumu dağıtıldı

6

Hatay'daki "Yayladağı Gümrük Kapısı Genişleme ve Modernizasyon Projesi" devam ediyor

7

Anavarza Bal'dan arı popülasyonundaki azalmaya karşı kurumsal adım

8

Antalya'da otomobille çarpışan motosikletteki 1 kişi öldü

9

"İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında programlar düzenlendi

10

Mersin'de "ihaleye fesat karıştırma" ve "rüşvet" operasyonunda gözaltına alınan 7 kişinin işlemleri sürüyor