Sungurlu Belediyesi İskenderun’da çadır kent kurdu

Sungurlu Belediyesi İskenderun’da çadır kent kurdu

Sungurlu Belediyesi İskenderun’da çadır kent kurdu

Depremin olduğu ilk günden itibaren tüm imkanlarını seferber eden Sungurlu Belediyesi, Hatay’ın İskenderun ilçesine çadır kent kurdu.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra kollarını sıvayan ve tüm imkanlarını seferber eden Sungurlu Belediyesi, ilçede çadırkent kurulumu için kampanya başlatmıştı. Sungurlu’da faaliyet gösteren tesisatçı ustaları Hatay’a giderek çadır kent kurulumunu tamamladı.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Sungurlu Belediyesi çadır kentimizi sobaları ile birlikte kurup; Depremzede ailelerimize teslim ettik. Bu projede katkısı olan ve Hataylı vatandaşlarımızın sıcak bir ortamda barınmasına vesile olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız" ifadelerini kullandı.


Güncel 20.02.2023 16:50:17 0

İlginizi Çekebilir

1

OMSAN Lojistik, Linde ile işbirliğini güçlendiriyor

2

TİKAV'ın "Uluslararası Gençlik Ödül Programı" kapsamında ödül törenleri gerçekleştirildi

3

Şebnem Şener UNDP'de üst düzey göreve getirildi

4

Corendon Tennis Club Kemer genç tenisçileri ağırlayacak

5

Özgecan Aslan ölümünün 11. yılında Mersin'deki mezarı başında anıldı

6

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

7

BSH Türkiye'den kadınlar ve kız çocukları için teknoloji buluşması

8

Mersin'de "Her Çocuk Bir Fidan" etkinliği düzenlendi

9

Mut İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Mustafa Erdoğan görevine başladı

10

Silifk'de LGS'ye yönelik "Öğretmen Çalıştayı" başladı