Sungurlu’da ücretsiz çorba ikramı tekrar başladı

Sungurlu’da ücretsiz çorba ikramı tekrar başladı

Sungurlu’da ücretsiz çorba ikramı tekrar başladı

Sungurlu Belediyesi’nin ücretsiz sıcak çorba ikramı tekrar başladı. İlçede merkez otobüs durağı önünde dağıtılan sıcak çorba, kahvaltı yapamayanların imdadına yetişiyor.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Sabah 07.00’de ücretsiz olarak dağıtılmaya başlayan ve hafta içi her gün farklı lezzetler sunacak olan "Bardakta çorba" hizmeti ile öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız güne daha sağlıklı başlayacak. Öğrenciler ve mesailerine yetişmeye çalışan vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği sıcak çorba ikramı, pratik bir sabah kahvaltısı imkanı sunuyor" dedi.
’İlçe halkı uygulamadan memnun’
Çorba dağıtım hizmetinden oldukça memnun olan vatandaşlar, "Belediyemiz tarafından sıcak sıcak sabahları çorba ikram edilmesi bizleri çok duygulandırdı. Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ediyoruz" dediler.
Halkımızın çorba ikramımıza olan ilgisi bizleri ziyadesi ile memnun ediyor diyen Başkan Şahiner, ’Tüm halkımıza afiyet olsun’ ifadelerini kullandı.


Güncel 3.03.2023 17:08:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişinin cansız bedenine ulaşıldı

2

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

3

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

4

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

5

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

6

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

7

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

8

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

9

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

10

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı