Suriye sınırında görev yapan sağlıkçılara moral ziyareti

Suriye sınırında görev yapan sağlıkçılara moral ziyareti

Suriye sınırında görev yapan sağlıkçılara moral ziyareti

HATAY (AA) - Hatay Il Saglik Müdürü Mustafa Hambolat, Cilvegözü Sinir Kapisi'nda ve Ogulpinar Hudut Karakolunda görevli saglik personeline moral ziyaretinde bulundu.

Il Saglik Müdürlügünden yapilan yazili açiklamaya göre, Hambolat, Reyhanli Ilçe Saglik Müdürü Hakan Yavuz ile Cilvegözü Sinir Kapisi'nda konuslandirilan UMKE Ilk Yardim Müdahale Çadiri'ni ziyaret etti.

Burada görevli saglik personeliyle görüsen Hambolat, her zaman saglik çalisanlarinin yaninda olduklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük devlet olmasinin unsurlarindan birisi de sinir ötesi operasyonlarda askeri personelimiz ve savas magduru insanlara her türlü yardimi karsiliksiz sunmasidir. Bizler de saglik personelimiz ve ekibimizle devletimizin büyüklügüne gölge düsürmeyecek sekilde canla basla görevimizi ifa etmeye çalisiyoruz. Sinirin bu noktasinda görev yapmak gerçekten büyük bir sabir ve özveri istemektedir. Bu tür görevler koordinasyon, dikkat ve hiz isteyen görevler olup en küçük bir hatayi bile affetmemektedir. Sinirin bu noktasinda canla, basla görev yürüten, hepsi birbirinden kiymetli ve özel olan tüm saglik personellerimize hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyorum."

Hambolat daha sonra Reyhanli ilçesindeki Ogulpinar Hudut Karakoluna geçerek buradaki UMKE ambulans çadirini ve ekibi de ziyaret etti.



Yurt Dünya 1.10.2020 14:55:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da tüfekle rastgele ateş eden kişi polis tarafından ikna edildi

2

Hatay'da yurda yasa dışı yollarla giren 22 yabancı uyruklu yakalandı

3

Hatay'da Kut'ül Amare Zaferi kutlandı

4

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

5

Mersin'de terör örgütü DEAŞ operasyonunda 9 şüpheli yakalandı

6

Kumlucalı judocular Milli Takıma girebilmek için mücadele edecek

7

Adana'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

8

Tarihi yapılar kadın kalemkarlara emanet

9

Mersin'de çeşitli suçlara karışan 6 şüpheli yakalandı

10

Hatay'da yaralı bulunan leylek tedaviye alındı