Suriye'de görev yapacak özel harekat polisleri Osmaniye'den törenle uğurlandı

Suriye

Suriye'de görev yapacak özel harekat polisleri Osmaniye'den törenle uğurlandı

OSMANİYE - Suriye'de görev yapacak Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğünde görevli özel harekat polisleri, törenle görev yerlerine uğurlandı.

Özel Harekat Şube Müdürlüğünde düzenlenen törene Vali Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva ile davetliler katıldı.

Vali Yılmaz, törende, özel harekat polislerinin görevini en iyi şekilde yapıp geleceklerine yürekten inandığını belirterek, "Kahramanlığınızı biliyoruz, cesaretini biliyoruz, vatan sevginizi biliyoruz. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yapıp gelmenizi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yolunuz, bahtınız her daim açık olsun." diye konuştu.

Konuşmaların ardından özel harekat polisleri, dualar eşliğinde görev yerleri olan Suriye’ye uğurlandı.



Osmaniye 17.05.2024 19:15:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

2

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

3

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

4

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

5

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

6

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

7

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu:

8

Antalya'da falezlerden düşerek yaralanan kişi kurtarıldı

9

Hatay'da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü bahçede yakalandı

10

Osmaniye’de 100 çiftçiye 1.500 plastik kasa desteği sağlandı