Suzuki'nin hibrit atağı "Swift" ile başladı

Suzuki

Suzuki'nin hibrit atağı "Swift" ile başladı

ISTANBUL (AA) - Suzuki, ürün ailesinin en sevilen modellerinden Swift'in hibrit versiyonunu Türkiye'de satisa sundu.

Suzuki'den yapilan açiklamaya göre, Suzuki, en sevilen modeli Swift’in hibrit versiyonu ile Türkiye’deki hibrit otomobil modelleri arasinda fark yaratmayi hedefliyor.

2017 yilinda yollara çikan ve günümüze degin 119 ülkede 745 bin adedin üzerinde satilan üçüncü nesil Swift'in, 2020 model yili yenilenmesi kapsaminda devreye alinan versiyonu Swift Hibrit, Türkiye'de de satisa sunulmaya baslandi.

Suzuki Swift Hibrit, sahip oldugu Suzuki Akilli Hibrit Teknolojisi ile hibrit otomobiller dünyasinda en önde konumlaniyor.

Içten yanmali motora destek olmak ve emisyonu azaltmak için kullanilan entegre mars alternatörü (ISG), mars aninda, kalkis esnasinda ve torka ihtiyaç oldugu zaman devreye aliniyor. Böylelikle benzinli Swift'e oranla Swift Hibrit, sehir içi kullanimlarinda yüzde 20'yi asan yakit tasarrufu saglarken, egzoz atiklarinin azalmasi ve plug-in teknolojisine göre daha uygun fiyatli olmasi avantajlarini beraberinde getiriyor.

Swift Hibrit; GL Techno ve GLX Premium donanim seviyeleriyle Türkiye'de satisa sunulurken, LED farlar ve LED stop lamba grubu, 16 inç alasim jantlar, 9 inç dokunmatik multimedya sistemi ve navigasyon, LCD yol bilgi ekrani, anahtarsiz çalistirma sistemi ve çift renk seçenekleri gibi öne çikan özellikleriyle dikkati çekiyor.

Üçüncü nesil Swift'in 2020 model yili için yenilenmesi kapsaminda devreye alinan 12V'lik Suzuki hibrit, zenginlesen donanim seviyeleri, üstün güvenlik fonksiyonlari, teknolojik özellikleri ve 216 bin 900 TL'den baslayan avantajli fiyatlariyla hibrit otomobiller arasinda öne çikiyor.





Politika 25.10.2020 13:35:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

2

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

3

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

4

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

5

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

6

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

7

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

8

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

9

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

10

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı