TAG Otoyolu 30 saat sonra çift yönlü olarak trafiğe açıldı

TAG Otoyolu 30 saat sonra çift yönlü olarak trafiğe açıldı

TAG Otoyolu 30 saat sonra çift yönlü olarak trafiğe açıldı

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Gaziantep OSB’ye ait atığın taşması sonucu trafiğe kapanan Gaziantep batı ve kuzey gişeleri arasındaki kısmı, 30 saat süren çalışmaların ardından trafiğe açıldı. Trafiğe açılan TAG Otoyolu Gaziantep batı ve kuzey gişeleri arasındaki çift yönlü araç akışı ve tamamlanan çalışmalar sonrası son durum ise dron ile havadan görüntülendi.
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nu 28 Temmuz Perşembe akşam saat 21.00 sıralarında kaplayan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ne ait atığı temizleme çalışmaları yaklaşık 30 saatlik çalışmanın ardından tamamlandı.

TAG Otoyolu 30 saat sonra açıldı
Karayolları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine ait 30 civarında iş makinesi ile yapılan çalışmalar neticesinde TAG Otoyolu, Gaziantep batı ve kuzey gişeleri arası gece saat 23.50 sıralarında çift yönlü olarak trafiğe açıldı.

Açılan TAG Otoyolu havadan görüntülendi
Trafiğe açılan TAG Otoyolu Gaziantep batı ve kuzey gişeleri arasındaki çift yönlü araç akışı ve tamamlanan çalışmalar sonrası son durum ise dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde, yapılan çalışmaların ardından trafik akışının güvenli bir şekilde sağlanması için alınan önlemler ve yoğun araç trafiği dikkat çekti.


Yurt Dünya 30.07.2022 09:11:29 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu