Tahmazoğlu kan vererek kan bağışı çağrısında bulundu

Tahmazoğlu kan vererek kan bağışı çağrısında bulundu

Tahmazoğlu kan vererek kan bağışı çağrısında bulundu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, azalan kan bağışları nedeniyle vatandaşlara kan bağışında bulunmaları yönünde davette bulunarak kendisi de kan verdi.
Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek, tek noktada kan bağışı toplama ve en fazla bayan katılımcı rekorunu elinde bulunduran Şahinbey Belediyesi bu zamana kadar düzenlediği kan bağışı organizasyonları ile toplamda 20 bin 284 ünite kan toplayarak Kızılay’a destek oldu.
Kan bekleyen hastalar var
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kan bekleyen hastalar için mutlaka kan bağışı yapılması gerektiğini belirterek, “Pandemi ve ağır kış şartları nedeniyle Kızlay’ımıza kan bağışında ciddi azalmalar var. Bizde Kızılay’ımıza kan bağışında bulunduk. Hastanelerimizde kan bekleyen bir çok hastamız var. Onların ihtiyacını karşılamak için tüm vatandaşlarımızı Kızılay’ımıza kan bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.


Güncel 25.01.2022 13:35:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Pazarcık'ta 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitirenler anıldı

2

Adana'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı

3

Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenler "sessiz yürüyüş"le anıldı

4

Burdur'daki itfaiye ekibi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı

5

Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremlerde yaşamını yitirenler anıldı

6

Kahramanmaraş'ta depremlerin üçüncü yılında mezarlık ziyaretleri geceden başladı

7

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş, Osmaniye'de konuştu:

8

Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü, depremde hayatını kaybeden sporcularını unutmadı

9

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

10

Mersin'de bisikletliler 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak için pedal çevirdi