Tahmazoğlu’ndan çat kapı ziyaretler

Tahmazoğlu’ndan çat kapı ziyaretler

Tahmazoğlu’ndan çat kapı ziyaretler

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayının rahmetini ve maneviyatını çat kapı ziyaretlerle vatandaşlarla birlikte yaşıyor.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayında da çat kapı hane ziyaretleri gerçekleştiriyor. Teravih namazından sonra mahalle ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Yeditepe ve Ulaş mahallelerinde ikamet eden aileleri ziyaret etti.
“Vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyoruz”
Yaptığı çat kapı ziyaretlerle vatandaşların Ramazan ayı mutluluğuna ortak olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Ramazan ayında vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Çat kapı ev ziyaretlerimiz ile onlarla yüz yüze görüşüp sohbet ediyoruz. Dertleşelim, sohbet edelim, birbirimizle olan kardeşliğimizi, bağlarımızı güçlendirelim diye de bu tür buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ihtiyaçlarını ya da sorunları, sıkıntıları, bir talepleri olup olmadığını öğrenmeye çalışıyoruz. Bizim en büyük sermayemiz, insanlarımızın hayır dualarını alabilmektir. Amacımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde tüm gönüllere bu manevi iklimi büyük Ramazan ayında bir nebze de olsa dokunmaktır. Ramazan ayı boyunca tüm mahallelerde ailelerimize çat kapı ziyaretler gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.


Güncel 25.04.2022 16:40:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı