Taksiciden artan virüs vakalarına karşı brandalı önlem

Taksiciden artan virüs vakalarına karşı brandalı önlem

Taksiciden artan virüs vakalarına karşı brandalı önlem

Bartın’da taksi şoförü Şafak Ceylan artan korona virüs vak’alarına karşı aracında şoför koltuğu ile yolcuların arasını branda ile ayırarak önlem aldı.
Bartın’da taksicilik yapan Şafak Ceylan, artan korona virüs vak’alarına karşı aracında brandalı önlem aldı. Her seferden sonra aracını dezenfekte ederek temizleyen Ceylan, müşterili yolculuklarda teması sıfıra indirmek için şoför bölümünü branda ile çevreledi. Aracının şoför koltuğu çevresini şeffaf brandayla kapatıp yolcularla arasına mesafe koyan Ceylan, taksi ücreti için para alışverişini brandaya açtığı bölmeden gerçekleştiriyor.
Taksi şoförü Ceylan kendilerini ve müşterilerini vak’alardan korumayı hedeflediklerini kaydederek, “Biz burada ticari taksi esnafıyız. Artan vak’alar ve çoğalan hastalıklardan dolayı kendimiz için ve müşterilerimiz için bir arkadaşımızla beraber önlem almaya karar verdik. Böyle bir branda ortamını hazırladık. Rahatız, huzurluyuz, müşterilerimiz memnun. Güzel bir şey oldu hem kendimiz için hem de müşterilerimiz için” dedi.
Branda uygulamasını gören müşterilerinde ilk başta şaşırdıklarını söyleyen Ceylan, “Abi bu ne? Bu nasıl bir şey? Çok güzel, çok başarılı, ilk defa görüyorum böyle bir şey diyenler var. Mutlular, oh diyorlar. Onlarda rahat bir nefes aldılar yani.” ifadelerinde bulundu.


Güncel 5.11.2020 16:40:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı