Taksim’de dehşet anları: “Abi ben öleceğim” diyerek aşağıya atladı

Taksim’de dehşet anları: “Abi ben öleceğim” diyerek aşağıya atladı

Taksim’de dehşet anları: “Abi ben öleceğim” diyerek aşağıya atladı

Taksim Cumhuriyet Altgeçidinin üstüne çıkan ve alkollü olduğu iddia edilen yabancı uyruklu bir şahıs, yanına yaklaşan bir kişiye “Abi ben öleceğim” dedikten sonra aşağıya atladı. Metrelerce yükseklikten yola düşerek yaralanan şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 11.00 sıralarında Beyoğlu Taksim Cumhuriyet Altgeçidinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen yabancı uyruklu erkek bir şahıs, altgeçidin üstüne çıkarak beklemeye başladı. Bir süre bağıran şahıs ardından kendisiyle konuşmak isteyen birine, “Abi ben öleceğim” dedi. Şahıs dakikalar sonra metrelerce yükseklikten atlayarak intihar etti.

“Abi ben öleceğim” diyerek aşağıya atladı
Yola düşerek yaralanan şahsı gören çevredeki vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, yaralı şahsın çevresinde önlem aldı. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı şahsı yaptıkları ilk müdahalenin ardından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastanede kontrolleri yapılarak tedavisi tamamlanan şahsın, taburcu edildiği öğrenildi.


Yurt Dünya 8.05.2022 09:40:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu:

2

Antalya'da falezlerden düşerek yaralanan kişi kurtarıldı

3

Hatay'da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü bahçede yakalandı

4

Osmaniye’de 100 çiftçiye 1.500 plastik kasa desteği sağlandı

5

Antalya'da meslek tanıtım etkinliği düzenlendi

6

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur Gölü Eylem Planını açıkladı:

7

TEB "Kaza veya Hastalık Sonucu Hastane Gündelik Teminatı"nı sunmaya başladı

8

Novartis Türkiye gençlere yönelik Seninle Olur Programı'nı başlattı

9

Yanlış ilaç ve alternatif yöntemler migreni kronikleştiriyor

10

Hatay'da deprem kaynaklı personel açığı Kariyer ve İstihdam Merkezi sayesinde azaltılıyor