Taksim’de taksi ve dolmuş şoförlerine ceza yağdı

Taksim’de taksi ve dolmuş şoförlerine ceza yağdı

Taksim’de taksi ve dolmuş şoförlerine ceza yağdı

Taksim’de sivil trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde taksi ve dolmuş şoförlerine ceza yağdı. Uygulama esnasında Taksim’den Sultanahmet’e 300 TL isteyen taksi şoförüne bin 823 TL para cezası kesilirken araç trafikten 10 gün süre ile men edildi.

Taksim Meydanı’nda Sivil Trafik ekipleri tarafından denetim yapıldı. Meydanın girişine kurulan uygulama noktasında bekleyen ekipler, taksi ve dolmuşları durdurarak tek tek kontrol etti. Kurallara uymadığı tespit edilen sürücülere binlerce TL ceza yazıldı.

Ruhsatı olmayan dolmuşa ceza
Denetimler esnasında bir minibüsün yolcu taşıma ruhsatı bulunmadığı ortaya çıktı. Sürücü itiraz etse de 3 bin 674 TL para cezası uygulandı. Ayrıca minibüs 30 gün trafikten men edildi.

Taksim’den Sultanahmet’e 300 TL istedi, trafikten men edildi
Ekipler denetimler esnasında bir taksi sürücüsünün turistle pazarlık yaptığını görünce turistin yanına geldi. Turistten bilgi alan ekipler, taksicinin Sultanahmet’e gitmek için 300 TL istediğini öğrendi. Bunun üzerine taksiciye bin 823 TL para cezası uygulanarak araç trafikten 10 gün süre ile men edildi. Öte yandan bir başka taksicinin ise yolculuk esnasında taksimetreyi açmadığı belirlendi. Taksimetreyi açmayan sürücüye de bin 823 TL para cezası uygulanırken aracı 10 gün süre ile trafikten men edildi.


Yurt Dünya 27.10.2022 20:47:56 0

İlginizi Çekebilir

1

DeFacto ve Karaca yılbaşı koleksiyonu için bir araya geldi

2

Burdur'da jandarma ve emniyete tahsis edilen 56 yeni araç törenle hizmete alındı

3

Burdur'da "Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

4

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

5

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

6

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

7

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

8

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

9

Yöresel ürün markalarını oluşturan gelin görümce, 60 kişiye istihdam sağladı

10

Huawei Dubai'de yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı