Taksimetre açmayan sürücü: “Kendisi sürekli müşterim”

Taksimetre açmayan sürücü: “Kendisi sürekli müşterim”

Taksimetre açmayan sürücü: “Kendisi sürekli müşterim”

Fatih’te sivil trafik polislerinin gerçekleştirdiği denetimde yolcu seçen ve taksimetre açmayan sürücüler cezadan kaçamadı. Taksimetre açmayan bir taksi sürücüsü, “Kendisi sürekli müşterim. Taksimetre açmamı istemiyor” diyerek kendini savundu.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri taksiler üzerindeki denetimlerini sürdürdü. Aksaray Metro İstasyonu önündeki denetimde sivil ekipler, kurallara uymayan taksi sürücülerini tespit etti. Denetimde emniyet kemeri takmayan 1 sürücüye 144 TL, taksimetre açmayan 1 taksi sürücüsüne ise 652 TL para cezası kesildi. Yolcu seçen bir sürücüye de bin 339 TL cezai işlem uygulanırken 10 gün aracını bağlandı.
“Kendisi sürekli müşterim”
Taksimetre açmayan taksici Burak Başel, “Kendisi sürekli müşterim. Taksimetre açmamı istemiyor. Açmak zorunda olduğumla ilgili fikrim yoktu” dedi.
“Biz düzgün bir vaziyette çalışıyoruz”
Denetimde bir kusuru bulunmayan taksi sürücüsü Remzi Tecik, “Denetimleri çok iyi buluyorum. Taksimetre açmaları lazım. Yolcu seçmemeleri lazım. Biz düzgün bir vaziyette çalışıyoruz. Trafikte onları yakalamamız lazım” ifadelerini kullandı.


Yurt Dünya 22.12.2021 14:25:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi