Talas Belediyesi’nin tartı hassasiyeti

Talas Belediyesi’nin tartı hassasiyeti

Talas Belediyesi’nin tartı hassasiyeti

Talas Belediyesi, ölçü ve tartılarda hak kaybı yaşanmaması amacıyla ilçe genelinde kurulan pazarlardaki esnafa terazi altlığı hediye etti.
Pazar yerlerinde özellikle meyve ve sebze ürünlerin satışı sırasında kullanılan terazi zeminlerinin düzensiz oluşu yanlış ve eksik tartımlara sebep olabiliyordu. Bunun önüne geçmek isteyen Talas Belediyesi 174 pazarcı esnafına terazi altlığı dağıtarak vatandaşların mağdur olmasının önüne geçmiş oldu. Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren esnaf, ihtiyaç duyulan bir aparat olduğunu ifade ederek Talas Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.
Teraziyi pazar kasası ya da yere koymak zorunda kaldıklarını belirten pazar esnafı; şimdi bu altlık sayesinde düz bir zemin elde ettiklerini kaydetti. Bir esnafın ise; “On numara başkanım, başkanıma çok teşekkür ediyorum.” sözleri dikkat çekti.


Güncel 13.11.2022 10:52:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

3

Bölgesel Amatör Lig

4

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

5

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

6

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

7

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

8

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

9

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı