Talas’ta çocuklara ‘kukla’ ile Ramazan eğlencesi

Talas’ta çocuklara ‘kukla’ ile Ramazan eğlencesi

Talas’ta çocuklara ‘kukla’ ile Ramazan eğlencesi

Talas Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara yönelik Ramazan eğlencesi programı başlattı. Kukla gösterisinden oluşan etkinlik, her gün ayrı bir mahallede devam edecek.
İlk olarak Reşadiye Mahallesinde gerçekleştirilen programda kuklalardan oluşan Laz karakter, Hacivat-Karagöz, semazen ve meddah gösterileri ile çocuklar keyifli bir akşam geçirdi. İftar sonralarında mahalle sakinlerine farklı bir Ramazan yaşatan etkinlikte özellikle çocuklar gösterilere eşlik ederek eğlenceye ortak oluyor.
Öte yandan ilk durağı Reşadiye Mahallesi olan etkinlikler bugün de Çatakdere Mahallesi ile devam edecek. Sevimli kuklalar 5 Nisan Salı Endürlük, 6 Nisan Çarşamba Kepez ve 7 Nisan Perşembe günü Süleymanlı mahallelerinde çocuklarla buluşacak.


Güncel 4.04.2022 12:42:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de büfede çıkan yangın hasara neden oldu

2

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

3

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

4

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

5

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

6

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

8

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

10

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi