Talas’ta vergi ödeme kolaylığı

Talas’ta vergi ödeme kolaylığı

Talas’ta vergi ödeme kolaylığı

Talas Belediyesi’nde ‘Emlak ve Çevre Temizlik’ vergilerinin 2. taksit ödemeleri devam ediyor. 30 Kasım Çarşamba Günü’nün ödemeler için son tarih olduğunu hatırlatan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, vatandaşlara ödemelerini son güne bırakmama çağrısında bulundu.
2022 yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergisinin 2. taksit ödemesine ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Başkan Mustafa Yalçın, işlemlerde yoğunluk oluşmaması ve vatandaşların zorluk yaşamaması için veznelerin mesai saatlerinin de yeniden ayarlandığını belirtti. Talas Belediyesi hizmet binasında bulunan vezneler, 19-30 Kasım tarihleri arasında mükellefler için hafta sonu da hizmet vermeye devam edecek.
Ödemelerin gerçekleştirilebileceği 19-30 Kasım tarihleri arasında veznelerin kapanış saatinin hafta içi 08.00-19.00 saatleri olarak belirlendiğini ifade eden Başkan Yalçın, “Hafta sonu da hizmet verecek vezneler Cumartesi ve Pazar günleri 09.00-16.00 saatleri arasında açık olacak. Ayrıca online ödeme sistemiyle de vatandaşlarımız www.talas.bel.tr adresinden ödemelerini gerçekleştirebilirler” dedi.


Güncel 18.11.2022 12:51:45 0
Anahtar Kelimeler: talas’ta vergi ödeme kolaylığı

İlginizi Çekebilir

1

Mersin-Antalya kara yolunda heyelan meydana geldi

2

Ankara Keçiörengücü-Adana Demirspor maçının ardından

3

Mersin'deki Berdan Baraj Gölü'nde su seviyesi yükseldi

4

Adana'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

5

Futbol: Trendyol 1. Lig

6

Jandarma Side Antik Kenti'nde esnaf ve misafirlerin bayramını kutladı

7

Adana'da trafik kazasında ölen kadının cenazesi Kahramanmaraş'ta defnedildi

8

Mersin'de dolu ve fırtına tarım alanlarına zarar verdi

9

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay Samandağ'da bayramlaşma programına katıldı

10

AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı'nın annesinin cenazesi defnedildi