Talus oyunu kullandı: “Sandık, milli iradenin kalesidir”

Talus oyunu kullandı: “Sandık, milli iradenin kalesidir”

Talus oyunu kullandı: “Sandık, milli iradenin kalesidir”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Karşıyaka Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1029 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Talus, tüm vatandaşları sandık başına davet ederek, “Sandık, milli iradenin kalesidir” dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, bu sabah erken saatlerde sandıklarda görevli teşkilat mensuplarına başarılar diledikten sonra 08.20’de Karşıyaka Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1029 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Başkan Talus, sandığın milli iradenin, aşılmaz, sarsılmaz, yıkılmaz kalesi olduğunu belirterek, “Sandık, milletimizin bedel ödeyerek, mücadeleler vererek elde ettiği çok önemli bir kazanımdır. Bu hakkı her vatandaşımız kullanmalı, bugün sandık başına giderek oyunu kullanmalıdır” dedi.

Annelerin gününü kutladı
Talus, bugün ayrıca Anneler Günü’nün kutlandığına da dikkat çekerek, “Bugün yüzyılın seçimini gerçekleştiriyoruz. Ne güzel bir tesadüf ki, Anneler Günü’ne denk geldi. Bu özel günde cennet kapısını ayaklarının altında aradığımız; sevgi, merhamet, şefkat ve fedakârlık timsali bütün annelerimizin Anneler Günü’nü de kutluyorum” diye konuştu.


Politika 14.05.2023 09:50:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da bir iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili 3 şüpheli tutuklandı

2

Osmaniye'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

3

Tabipler Odası Başkanı Korkmaz: Tükenen aile sağlığı çalışanları hakları için ayakta

4

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakalandı

5

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma

6

Osmaniye’de kadın kooperatiflerine teknik gezi

7

Osmaniye'deki kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

8

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı

9

Osmaniye'de trafik kazasında ölen karı kocanın cenazeleri toprağa verildi

10

Vodafone FLEX'ten 5G odaklı yeni yıl fırsatları