Tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL’lik altın çıktı

Tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL’lik altın çıktı

Tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL’lik altın çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL’lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti.
Erzincan Merkez Çarşısında 28 yıldır döşemecilik yapan Murat Soylu(40) bir müşterisinin tamir için getirdiği koltuğu sökerken 10 bin TL’lik altınla karşılaştı. Çeyrek ve tam altınları görünce şaşıran Soylu, durumu koltukları tamir için getiren emekli öğretmen olan müşterisine haber verdi.
Bazı müşterilerinin kıymetli eşyalarını böyle unutabildiklerini ifade eden Murat Soylu, “Yıllardır bu mesleği yapıyoruz. Çok şükür rast geldiğimiz altın olsun, para olsun hemen sahibini arayıp iade ediyoruz. Onlarda bu davranışımızdan dolayı bizlerden hiç ayrılmadan bir aile gibi yaşayıp gidiyoruz” dedi.
Soylu’dan altınlarını teslim alan müşteri ise teşekkür etti.


Güncel 28.11.2020 13:08:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

2

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

3

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

4

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

5

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

6

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

7

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

8

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu:

9

CarrefourSA Mağazacılar Günü'nü 15 bin çalışanıyla kutladı

10

Hatay Valiliğinin yeni logosu tanıtıldı