Tan Sağtürk t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri ile buluştu

Tan Sağtürk t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri ile buluştu

Tan Sağtürk t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri ile buluştu

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi, “Kampüste Sanat Seminerleri”nde Başarılı Balet ve Dizi Oyuncusu Tan Sağtürk’ü ağırladı.
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Bostancı Kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, “Kampüste Sanat Seminerleri” kapsamında ünlü Balet Tan Sağtürk’ü ağırlayarak sanatın topluma katkıları ve insanın iç dünyasında oluşturduğu değişiklikleri sordu.
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Bostancı Kampüsü t-MBA Öğretmeni Gülhan Ayanoğlu, t-MBA Akademi Lideri Ece Pullu ve Uluslararası İlişkiler Lideri Kaan Ünlü’nün moderatörlüğünde gerçekleşen seminere tüm Türkiye’den İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji lise öğrencileri davet edildi.

“Eğitim, yaşayan bir yapıdır”
Tan Sağtürk, “Liderlik yapan biz değiliz, artık genç nesil bize liderlik ediyor. Bizler, genç nesille birlikte eğitim sistemini tanzim ediyoruz. Bir öğrenciye nasıl yaklaşmamız gerektiği konusunda iletişim eğitimi almalıyız. Eğitim, yaşayan bir yapıdır, belirli kalıplara bağlı kalınmamalıdır. Ayrıca, öğrencilerin değerlendirmesine bir öneri sunuyorum: başınıza ne geldiği önemli değil, bununla ilgilenmeyin. Önemli olan, bunu nasıl karşıladığınızdır. Ders çıkarmak, çözümcül yaklaşmak daha değerlidir ” dedi.


Güncel 26.03.2021 11:24:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: