Tanınmamak için etek giydi eşarp taktı, motosiklet çaldı

Tanınmamak için etek giydi eşarp taktı, motosiklet çaldı

Tanınmamak için etek giydi eşarp taktı, motosiklet çaldı

Osmaniye’de tanınmamak için etek giyip eşarp takarak kendisine kadın görüntüsü veren kişi, bir apartmanın önünde park halinde duran motosikleti çaldı.
Edinilen bilgiye göre, 24 Haziran’da Yedi Ocak Mahallesi 12222 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın önünde park halinde duran motosiklet çalındı. Aracının çalındığını fark eden vatandaş durumu polise bildirdi. İhbar üzerine hırsızlık olayının yaşandığı yere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yönlendirildi. Apartmanın güvenlik kamerasını inceleyen ekipler izledikleri görüntüler karşısında şaşkına döndü. Motosikleti çalan iki şahıstan birisinin tanınmamak için etek giyip eşarp takarak kendisine kadın süsü verdiği görüldü. Görüntülerden şahısların daha önceden hırsızlık suçlarından kaydı olan E.C.D. (23) ile A.S. (24) olduğunu tespit eden ekipler fiziki takip sonucunda merkeze bağlı Dervişli köyünde E.C.D.’yi yakaladı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.C.D. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.S. isimli şahsın yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.


Yurt Dünya 9.07.2021 16:47:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da kaçak avcılık yapan 4 kişiye 40 bin lira ceza

2

Babacan Meridian projesi Gayrettepe'de yükseliyor

3

Sürat Kargo, kasım kampanyalarında günlük 900 bin gönderi teslim etti

4

Osmaniye’de beton mikseri uçuruma devrildi, sürücü yaralandı

5

Osmaniye'de 2 kişin öldüğü 7 kişinin yaralandığı kaza kamerada

6

Hasanbeyli’de rezerv yapı alanında 70 işyeri, 68 konut ve 600 kişilik cami yükseliyor

7

Osmaniye’de ilk kez V-NOTES lateral süspansiyon ameliyatı yapıldı

8

Kahramanmaraş'ta 17 öğrenci "kaynağı belirsiz kokudan" etkilendi

9

Samandağ'da yaya yolu ve okul önlerine kasis yerleştirildi

10

Isparta'da doğuştan bir kolu olmayan öğrenci engelleri yüzerek aşıyor