Tanju Çolak: "Nahçıvan’daki gençlerin yetişmesine yardımcı olacağım"

Tanju Çolak:

Tanju Çolak: "Nahçıvan’daki gençlerin yetişmesine yardımcı olacağım"

Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Futbol Federasyonu Başkanı Vüqar Abbasov’un resmi davetlisi olarak Nahçıvan’a giden Tanju Çolak, "Buradaki gençlerin yetişmesi, bir şeyler öğrenmesi, futbola katkısı, altyapı ve tesisleşme anlamında yardımcı olacağım" dedi.
Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Futbol Federasyonu Başkanı Vüqar Abbasov’un daveti üzerine gittiği Nahçıvan’da 19-22 Şubat 2022 tarihleri arasında resmi görüşmeler gerçekleştirdi. Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Azad Cabbarov da Çolak ile 10 yıllık futbol kalkınma planı çerçevesinde görüşme yaptı.
Haydar Aliyev müzesini ziyaret eden Tanju Çolak, daha sonra alt yaş kategorilerindeki futbolcu çocuklarla buluştu.
Konuyla alakalı İHA’ya konuşan eski futbolcu, "Buradaki gençlerin yetişmesi, bir şeyler öğrenmesi, futbola katkısı, altyapı ve tesisleşme anlamında yardımcı olacağım" ifadelerini kullandı.


Spor 22.02.2022 16:49:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de sahte TOKİ başvurusu ilanıyla dolandırıcılık iddiasına 5 tutuklama

2

Kamu hastaneleri tüm kriz ve afet senaryolarına karşı hazırlanıyor

3

Antalya'da acil durumlarda hastane verimliliğinin sürdürülmesine yönelik düzenlenen eğitim tamamlandı

4

Antalya'da hububat sektörü için 20 bin tonluk depo yapılacak

5

Üniversite öğrencileri, performans ödüllü İHA projelerini birincilik hedefiyle geliştiriyor

6

Kumluca'da Okullararası Futsal Şampiyonası sona erdi

7

Adana'da 5 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

8

ON Dijital Global Brand Awards'ta "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" seçildi

9

İskenderunspor'da hedef üst sıralara tırmanışı sürdürmek

10

Dokumapark'ta çocuklar hem eğlendi hem portakal topladı