Tarihi Fevziye Güreşleri başlıyor

Tarihi Fevziye Güreşleri başlıyor

Tarihi Fevziye Güreşleri başlıyor

Bu yıl 115’incisi düzenlenecek Tarihi Fevziye Güreşleri, DowAksa’nın sponsorluğunda yarın başlıyor. Yüzlerce pehlivanın yarışacağı yağlı güreşlerde ‘Ağa’ unvanını DowAksa İcra Kurulu Başkanı Douglas Parks taşıyor.

Yalova’nın Altınova ilçesine bağlı Fevziye köyü Tarihi Fevziye Güreşleri’ne ev sahipliği yapıyor. Gelenekselleşen güreşlerin bu yıl 115’incisi gerçekleşecek. Fevziye, Türkiye’de böyle bir etkinliği en uzun süredir devam ettirebilen köy özelliği taşıyor. Yalova’da faaliyet gösteren Türkiye ve dünyanın sayılı karbon elyaf üreticilerinden DowAksa’nın sponsorluğundaki müsabakalar yarın 12.00’de başlayacak.

55’i başpehlivan olmak üzere yüzlerce yağlı güreşçinin yer alacağı tarihi güreşlerde ‘Ağa’ unvanını ise geçtiğimiz yıl unvanı Orbay Tuna’dan teslim alan DowAksa İcra Kurulu Başkanı Douglas Parks taşıyor.


Spor 17.06.2022 11:51:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da AK Parti'den iftara yetişemeyen ve trafikte kalan vatandaşlara iftariyelik dağıtımı

2

Hatay'da durdurulan hafif ticari araçta 1 kilo 100 gram esrar ele geçirildi

3

Antalya'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

4

AK Parti Mersin İl Başkanlığınca bayramlaşma programı düzenlendi

5

AK Parti Adana İl Başkanlığı iftar programı düzenledi

6

Antalya'da sağlık yöneticileri iftarda buluştu

7

Kahramanmaraş'ta hükümlü ailelerine ramazan desteği

8

Alarko'nun sürdürülebilirlik liderleri "Ortak Etki Günü"nde bir araya geldi

9

Adana'da "+1 Farkla Sahne Senin" etkinliği düzenlendi

10

Antalya'da "Uluslararası Robot Yarışması" koordinasyon toplantısı düzenlendi