Tarlada çalışanlar, kovaları havaya fırlatarak sezonu kapattı

Tarlada çalışanlar, kovaları havaya fırlatarak sezonu kapattı

Tarlada çalışanlar, kovaları havaya fırlatarak sezonu kapattı

Okulların mezuniyet töreninde genelde kepler havaya atılarak sevinç gösterisi yapılırken, Elazığ’da bazı tarlalarda çalışanlar hasat döneminin sonu olması nedeniyle kovaları havaya fırlatıp sezonu kapattı.
Elazığ’ın Baskil ilçesi Hacımemetler Köyü Kıstırak Çiftliği’nde her yıl sebze ekimi yapılarak hem aile ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkı sunuluyor. Bu yıl da ekilen sebzelerden biber de hasat döneminin sona ermesi nedeniyle çalışanlar kovaları havaya fırlatıp sezonu kapatması dikkat çekti. Okulların mezuniyet töreninde genelde kepler havaya atılarak sevinç gösterisi yapılırken, çalışanlarda hasat döneminin sonu olması nedeniyle kovaları havaya fırlatması güzel bir görüntü oluşturdu.
Öteyandan ilçenin Karakaya Baraj Gölü kenarında olması nedeniyle ihtiyaçlarını Elazığ’ın yanı sıra Malatya’dan giderdiği, ürettikleri sebzeleri de iki ilde sattığı belirtildi.


Güncel 12.11.2020 10:42:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekercin, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Burdur İl Jandarma Komutanı Balcı, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Osmaniye'de depremde yaşamını yitirenlerin mezarları ziyaret edildi

4

Bakan Kurum, Kahramanmaraş'ta depremde hayatını kaybedenler için düzenlenen programa katıldı:

5

Hatay'da depremlerin yıl dönümünde mezarlık ziyaretinde bulunuldu

6

MASTOB Başkanı Süral, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Hatay'da zeytinlik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

8

Habib-i Neccar Camisi'nde 6 Şubat depremlerinin üçüncü yılında hatim duası yapıldı

9

Antalya'da kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiliyor

10

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, depremlerin yıl dönümünde Osmaniye'de hatim duası yaptı