Tarsus caddelerinde asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Tarsus caddelerinde asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Tarsus caddelerinde asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

MERSİN – Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri, Tarsus’ta Yunus Emre Mahallesindeki Kutalmışoğlu Süleyman Şah Caddesini asfaltlayarak bölge sakinlerinin on yıllardır yaşadığı sıkıntıya son verdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tarsus’ta birçok cadde ve bulvarın standartlarını yükselten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şimdi de Tarsus’un Karabucak Ormanı giriş bölümünde bulunan Yunus Emre Mahallesinde yol yapım ve bakım çalışması gerçekleştirdi.
Ekipler, bir tarafında sanayi ve KOBİ işletmeleri, diğer tarafında evlerin bulunduğu ve on yıllardan bu yana asfaltlanmayan bin 300 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğindeki Kutalmışoğlu Süleyman Şah Caddesini ve bağlantı yollarını kısa sürede asfalta kavuşturdu. Önce zemin düzenleme ve sıkılaştırma işlemi yapan ekipler, ardından kombi iş makinesiyle çift kat sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

“Yıllardan beri bu yolumuz bozuktu”
Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Mikail Sanga, önceki yıllarda birçok kez talep etmelerine rağmen yollarının yapılmadığını, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve gelmesiyle taleplerinin karşılandığını söyledi. Sanga, “Yıllardan beri bu yolumuz bozuktu. Buradan şahsım ve mahallem adına böyle güzel bir yolu bize kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 17.11.2021 09:50:07 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

2

Mersin'de çocuklar Toros Dağları'ndan getirilen karla eğlendi

3

Hatay'da sanayi sitesinde çıkan yangın kontrol altına alındı

4

Saimbeyli ilçesinde kar şöleni düzenlendi

5

Futbol: Trendyol 1. Lig

6

Kar yağışıyla beyaza bürünen Sertavul Yaylası dronla görüntülendi

7

Sanal kumar oyunları çocukları hedef alıyor

8

Altınbeşik Mağarası'nın yürüyüş yolu çelik kafesle korunacak

9

Narenciye ihracatı 2025'te Türkiye'ye 1 milyar 477 milyon 58 bin dolar kazandırdı

10

Gönüllüler, görme engelliler için kitapları "konuşturuyor"