Tarsus İdman Yurdu'nun yeni kulüp başkanı Harun Şahin Kırbıyık oldu

Tarsus İdman Yurdu

Tarsus İdman Yurdu'nun yeni kulüp başkanı Harun Şahin Kırbıyık oldu

MERSİN (AA) - Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu'nun genel kurulunda başkanlığa Harun Şahin Kırbıyık seçildi.

Tarsus Belediyesi nikah salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Kırbıyık Tarsus İdman Yurdu Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

Genel kurulun tek adayı Kırkbıyık'ın sunduğu yönetim kurulu, katılımcıların oy çokluğuyla göreve getirildi.

Kırbıyık, konuşmasında, büyük Tarsus yürüyüşünü başlattıklarını söyleyerek, "Söz verdiğimiz her şeyi yapacağız. Amatör bir ruh ve profesyonel yaklaşımlarla Tarsus İdman Yurdu'muzu layık olduğu yerlere taşıyacağız. Yıldız futbolcular yetiştireceğiz." diye konuştu.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise telefonla katıldığı genel kurulda yeni seçilen başkan ve yönetim kurulunu kutlayarak, her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.



Bölgeden 9.03.2021 21:25:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı