Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın: "Yeni fakülte ve bölümlerimizle gücümüze güç katıyoruz"

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın:

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın: "Yeni fakülte ve bölümlerimizle gücümüze güç katıyoruz"

MERSİN (AA) - Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, 3 yıllık bir üniversite olmalarına rağmen doğru adımlarla planlı ve dengeli bir büyüme kaydettiklerini belirterek, yeni fakülte ve bölümlerle güçlerine güç kattıklarını söyledi.

Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilere ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarıyla oldukça geniş bir yelpazede seçenek sunduklarını anlattı.

Bu yıl 16 yeni bölüme ilk defa öğrenci alınacağını ifade eden Aydın, "Yeni fakülte ve bölümlerimizle gücümüze güç katıyoruz. Üniversite olarak her alanda niteliği artırıp, tercih dönemlerinde üniversite adaylarının aklına gelecek ilk üniversitelerden biri olma hedefine emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.

Aydın, üniversitelerin, sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan bulundukları kentleri dönüştürme potansiyeline sahip olduğunu, bu bağlamda bölgedeki bütün paydaşlarla iyi ilişkiler geliştirdiklerini kaydetti.



Bölgeden 7.07.2021 13:30:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: