Tatile gelen öğretmen çift, kendilerini sarımsak tarlasında buldu

Tatile gelen öğretmen çift, kendilerini sarımsak tarlasında buldu

Tatile gelen öğretmen çift, kendilerini sarımsak tarlasında buldu

KASTAMONU – Van’da görev yapan öğretmen çift, Kurban Bayramı tatili için geldikleri Kastamonu’da sarımsak tarlasında ter döktü.
Van’ın Muradiye ilçesinde öğretmenlik yapan Hüseyin ve Demet Kaya çifti, bayram tatili için köylerine geldi. Burada boş zamanlarını değerlendirmek ve ailelerine yardım etmek isteyen çift, hasat zamanı gelen sarımsağı toplamak üzere şalvar, şapka ve iş gömleklerini giyip sarımsak tarlasına gitti. Öğretmen çift, güneşli havada aileleriyle birlikte hem sarımsak topladı hem de fotoğraf çekilerek tatillerini ölümsüzleştirdi.
Tatillerini aileleriyle birlikte sarımsak toplayarak verimli bir şekilde gerçekleştirmek istediklerini belirten öğretmen Hüseyin Kaya, “Memleketimize tatile gelmiştik sarımsaklar olgunlaşmış ve sökülmesi gerekiyordu, biz de kolları sıvadık, kendimizi tarlada bulduk ailemize yardım ediyoruz” dedi.


Güncel 13.07.2022 15:46:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: