Tatvan’da 8 bin kişi Koma Se Bıra konserinde doyasıya eğlendi

Tatvan’da 8 bin kişi Koma Se Bıra konserinde doyasıya eğlendi

Tatvan’da 8 bin kişi Koma Se Bıra konserinde doyasıya eğlendi

Bitlis’in Tatvan Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Koma Se Bıra yoğun ilgi gördü.
Tatvan Belediyesi tarafından Tatvan Sahil etkinlik alanında düzenlenen 54. Doğu Anadolu Kültür ve Sanat Festivali’nin 2’nci gününde Koma Se Bıra sahne aldı. Ücretsiz katılımın olduğu konsere gençler yoğun ilgi gösterdi. 8 bini aşkın vatandaşın katıldığı konserde Kürtçe ve Türkçe ezgiler seslendiren grup, hayranlarına müzik ziyafeti çekti. Sanatçıların okuduğu birbirinden güzel şarkılara eşlik ederek yerinde duramayan gençler keyifli bir akşam geçirdi.
Konserde konuşma yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, tüm yaz mevsimini konserler ile dolu dolu geçireceklerini söyledi. Geylani, ardından sanatçılara teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti. Konser sonrası müzik grubu ile fotoğraf çekilmek isteyen hayranları sıraya girdi.


Güncel 3.07.2022 14:43:47 0

İlginizi Çekebilir

1

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma

2

Osmaniye’de kadın kooperatiflerine teknik gezi

3

Osmaniye'deki kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

4

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı

5

Osmaniye'de trafik kazasında ölen karı kocanın cenazeleri toprağa verildi

6

Vodafone FLEX'ten 5G odaklı yeni yıl fırsatları

7

Okulun atıl bahçesini açık hava sınıfına dönüştürüp çocuklara doğayı sevdirdi

8

Elmalı'da devlet hastanesine tıbbi cihaz desteği

9

LOreal Türkiye'nin Bilim Kadınları İçin programında ödüller sahiplerini buldu

10

Antalya'da bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı