Tatvan’da TEKMER toplantısı

Tatvan’da TEKMER toplantısı

Tatvan’da TEKMER toplantısı

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde kurulan Teknoloji Merkezinin (TEKMER) yazılım firmalarına verdiği destek ve avantajlarla ilgili Tatvan ilçesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) işbirliği ve ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya TATSO Başkanı Bilal Adabağ, TEKMER Müdürü Nurdoğan Oto, İletişim Yazılım Genel Müdürü Tuncer Hatunoğlu, TEKMER İcra Kurulu ve Tatvan MYO Müdürü Yusuf Çınar, TATSO üyeleri, yazılım firmaları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. TATSO Başkanı Bilal Adabağ’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, TEKMER ile ilgili bilgilendirme yapılması ve bilgi alışverişi ile devam etti.
Günümüzde artık teknolojinin hayatın bir parçası haline geldiğine dikkat çeken TATSO Başkanı Bilal Adabağ, bu alanda yatırım yapıp kendini geliştirmek isteyen gençlere kümelenme tavsiyesinde bulundu.
TEKMER Müdürü Nurdoğan Oto ise TEKMER ile ilgili bilgiler verirken, İletişim Yazılım Genel Müdürü Tuncer Hatunoğlu da toplantıya katılan gençlerin iş fikirlerini dinleyerek öneri ve tavsiyelerde bulundu.
Online olarak da takip edilebilen toplantı, soru cevap bölümü ile sona erdi.


Güncel 29.10.2021 16:10:21 0
Anahtar Kelimeler: tatvan’da tekmer toplantısı

İlginizi Çekebilir

1

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

2

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

4

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

5

İSG "Sabiha Gökçen'in İzinde" serisinin üçüncü buluşmasını düzenledi

6

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta konuştu:

7

Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası açılışında konuştu:

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta TARDİP Projesi'nin tanıtım programında konuştu:

9

Bozyazı'da emniyet, jandarma ve sahil güvenlik mensuplarına başarı belgesi verildi

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Adana'da temaslarda bulundu