TAV Passport üyeleri güvenle ve konforla seyahat ediyor

TAV Passport üyeleri güvenle ve konforla seyahat ediyor

TAV Passport üyeleri güvenle ve konforla seyahat ediyor

ISTANBUL (AA) - TAV Passport, Kovid-19 süreci ve yeni normalin kosullarina göre yenilendi. Üyeler, TAV Passport'un sagladigi ayricaliklarin yani sira artirilan hijyen uygulamalariyla güvenli seyahat etme olanagi buluyor.

TAV Havalimanlari'nin açiklamasina göre, TAV Isletme Hizmetleri, misafirlerinin salgin süreciyle birlikte artan güvenli seyahat beklentilerini karsilamak üzere TAV Passport hizmetlerini yeni normalin kosullari çerçevesinde yeniledi.

Transferden lounge hizmetlerine ve özel indirimlere, seyahatin her asamasinda yolculara hiz ve konfor sunan TAV Passport, bu dönemde üyelerine ek avantajlar, artirilmis hijyen uygulamalari ve temasi en aza indiren bir seyahat deneyimi sagliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen TAV Isletme Hizmetleri Icra Kurulu Baskani Güçlü Batkin, yolculara yeni konfordaki seyahat deneyimini sunmak için tüm saglik ve hijyen önlemlerini 18 ülkede, 34 havalimaninda 1.000'den fazla çalisanla yeniden tasarladiklarini bildirdi.

Misafirlerinin beklentilerini yakindan takip ettiklerini aktaran Batkin, "Bilimsel önerileri de tam olarak uygulayarak tüm süreçlerimizi pandemi dönemine uygun olarak gelistirdik. Önümüzdeki dönemde de TAV Passport üyelerine yeni avantajlar ve seyahati kolaylastiran çözümler sunmaya devam edecegiz." ifadelerini kullandi.


- Indirimli ve temassiz akaryakit alisverisi


Verilen bilgiye göre, TAV Passport üyeleri, Petrol Ofisi istasyonlarinda araçlarindan inmeden, özel indirimlerden yararlanarak akaryakit alabilecek.

Petrol Ofisi web sitesinde bulunan online islemler üzerinden kredi kartini eslestiren üyeler, anlasmali istasyonlarda TAV Passport kartini okutarak yüzde 5 indirimli yakit ödemesi yapabilecek.

TAV Passport, üyelerine evden uçaga kadar seyahatlerinin her asamasinda konforlu hizli ve güvenli bir seyahat deneyimi sunuyor. Premium araçlarla sunulan transfer hizmetine yolcu sinirlamasi getirildi. Binek araçlara en fazla 2, daha büyük araçlara ise en fazla 4 yolcu aliniyor. Misafirler HES koduyla araçlara kabul edilirken, tüm araçlar her transfer öncesi misafirin gözetiminde ULV cihazi ile dezenfekte ediliyor.

Soför koltuklarinin seffaf bir bölmeyle ayrildigi araçlar seyir halindeyken her 15 dakikada bir havalandiriliyor. Yolcular araçlarda bulunan kayitlardan aracin son olarak ne zaman dezenfekte edildigini kontrol edebiliyor.

Otopark alanlarinda ödeme noktalari sosyal mesafe kurallarina uygun sekilde yeniden düzenlendi. Çalisanlara maske ve eldiven zorunlulugu, temassiz ödeme olanagi ve yolcu temas noktalarinin düzenli olarak dezenfekte edilmesi gibi ek önlemler devreye alindi.

Özel yolcu salonlarindaki oturma düzenleri fiziksel mesafe kuralina uygun sekilde yeniden düzenlendi. Bilim Kurulu tavsiyeleri dogrultusunda hazirlanan az sekerli, bagisiklik artirici menüler hijyen kurallarina uygun paketli ve steril malzemelerle sunuluyor. Lounge içinde temassiz teknolojiler öne çikarken, çocuk oyun alanlari ve dus yerleri gibi alanlar tümüyle kapatildi. Maskesiz yolcular salonlara alinmiyor.



Politika 29.07.2020 13:15:29 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı