Tava ciğer biberlerini çekirdek gibi yiyor

Tava ciğer biberlerini çekirdek gibi yiyor

Tava ciğer biberlerini çekirdek gibi yiyor

Ünü Edirne’nin sınırlarını aşan meşhur tava ciğerinin yanında ikram edilen, ‘Karaağaç biberi’ olarak da anılan yağda kızartılmış kurutulmuş acı biberleri çekirdek gibi yiyen Süleyman Işık (51) görenleri hayrete düşürüyor.
Edirne Küçük Ev Işıklar Restoranda çalışan Süleyman Işık (51) isimli bir vatandaş, acı biber yeme sevgisi ve iştahı ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda Edirne’de düzenlenen Tava Ciğer Festivallerinde yapılan acı biber yeme yarışmalarında da birincilikleri olan Işık, “Mideme de hiç dokunmuyor. Çerez gibi biber yiyorum, yedikçe yiyesim geliyor” dedi.
İşletme sahibi Cevat Işık da Edirne’nin meşhur tava ciğerinin yanındaki baş garnitürü olan Karaağaç biberinin olmazsa olmaz olduğunu belirterek, “Tava ciğer yanında servis ettiğimiz bu biberler gerçekten acı. Süleyman ağabeyimiz de çok seviyor, her gün 80-100 tane yiyor” dedi.


Güncel 23.07.2020 13:47:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi