Tavşanlı’da su tasarrufu çağrısı

Tavşanlı’da su tasarrufu çağrısı

Tavşanlı’da su tasarrufu çağrısı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde köy muhtarları ile köylerdeki içme suları hakkında toplantı yapıldı.Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, , Kütahya Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Sibel Erol, kurum amirleri ve köy muhtarları katıldı.Toplantıda köylerdeki içme sularının klorlanması ile ilgili hatırlatılma yapıldı.
Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Erol, kuraklık seviyelerinde yukarı sıralarda olunduğunu ifade ederek, köylerdeki su israfını engellemek için gerekli önlemleri alınması konusunda muhtarlara önerilerde bulundu. Özellikle içme sularını klorlayan sistemin sıklıkla kontrol edilerek arıza sebebi ile sularda olabilecek bakterilerin insan sağlığını tehlikeye atmaması için önlemlerin alınmasını ifade edildi.Bunun yanı sıra Kaymakam Baskın köylerdeki sorunları dinleyerek en kısa zamanda sorunların çözülmesi için not aldı.


Güncel 20.01.2023 13:23:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

2

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

3

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

5

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

6

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Osmaniye'de 195 bin 200 depremzedeye psikososyal destek sağlandı