Tayland’ın veliaht prensesi Debyavati kalp rahatsızlığı sonrası hastaneye kaldırıldı

Tayland’ın veliaht prensesi Debyavati kalp rahatsızlığı sonrası hastaneye kaldırıldı

Tayland’ın veliaht prensesi Debyavati kalp rahatsızlığı sonrası hastaneye kaldırıldı

Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn’un en büyük kızı ve veliaht prenses Bajrakitiyabha Narendira Debyavati kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye sevk edildi.

Tayland Kraliyet Ofisi, Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn’un en büyük kızı ve veliaht prenses 44 yaşındaki Bajrakitiyabha Narendira Debyavati’nin dün Nakhon Ratchasima eyaletindeki Khao Yai Milli Parkı’nda bir köpek yarışması için köpeğiyle koşu yaptığı sırada kalp rahatsızlığı geçirdiğini ve ilk olarak bölgedeki bir hastaneye, daha sonra da helikopter ile başkent Bangkok’ta yer alan Chulalongkorn hastanesine kaldırıldığını açıkladı. Tayland medyasından yer alan haberlerde, 44 yaşındaki Bajrakitiyabha’nın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtiliyor.

Öte yandan, prensesin kalbinin dün geçirdiği kalp krizi nedeniyle durduğu ve kalp masajı uygulamasına cevap vermediği iddia edildi. Saray yönetimi, prensesin hayatını kaybettiğini açıklamakta geciktiği nedeniyle eleştiriliyor.


Güncel 15.12.2022 21:34:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

2

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

3

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

4

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

5

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

6

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

7

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

8

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

9

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu:

10

Alanya'da yaklaşık 20 aracın lastiklerinin kesilmesi güvenlik kamerasında