TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Tunç: "1 Mayıs’ı Emek ve Dayanışma Günü olarak ilan eden Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarı oldu"

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Tunç:

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Tunç: "1 Mayıs’ı Emek ve Dayanışma Günü olarak ilan eden Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarı oldu"

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç, Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Hasanören köyünde bir cenaze törenine katıldı. TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç, cenaze töreninin ardından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Tunç, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle işçilerimizin 1 Mayıs emek ve dayanışma gününü kutluyorum. 1 Mayıs geçmiş yıllarda biliyorsunuz kanlı 1 Mayıs olarak hatırlanır. Artık dayanışma kardeşlik ve bayram olarak bundan sonra hep hatırlanacak. 1 Mayıs’ın Emek ve Dayanışma Bayramı olarak kutlanmasını da AK Parti iktidarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği önemli bir icraat. 1 Mayıs eskiden bayram değildi. Resmi tatil değildi ve bunu resmi tatil olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü olarak ilan eden de Recep Tayyip Erdoğan ve AK parti iktidarı oldu. Dolayısıyla hem Cumhurbaşkanımıza bu anlamda şükran borçluyuz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde bütün işçilerimize emektarlarımıza sağlıklı bir çalışma hayatı diliyorum. Onların da hem 1 Mayıs’larını hem de Ramazan’ını kutluyorum "dedi.


Güncel 2.05.2022 00:13:03 0

İlginizi Çekebilir

1

AKSAV'da hedef "beyaz şapkalı hackerlar" yetiştirmek

2

Alanya'da hayatını kaybeden gazeteci Fazıl Tunç toprağa verildi

3

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

4

Antalya-Konya kara yolunda bayram yoğunluğu

5

Hatayspor-Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

6

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

7

Antalya'da bir kişi evinde ölü bulundu

8

Burdur'da çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı

9

CHP Akseki ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi

10

Katar'da düşen helikopterde şehit olan binbaşı Taştekin'in Isparta'daki ailesine şehadet haberi verildi