TDP ekiplerinden sinyal kesilerek yapılan oto hırsızlığına karşı klipli uyarı

TDP ekiplerinden sinyal kesilerek yapılan oto hırsızlığına karşı klipli uyarı

TDP ekiplerinden sinyal kesilerek yapılan oto hırsızlığına karşı klipli uyarı

Gaziantep Toplum Destekli Polislik ekipleri, kentte son zamanlarda araçların uzaktan kumandalarının sinyalinin kesilmesi yoluyla yapılan oto hırsızlıklarıyla ilgili klipli bilgilendirme çalışması yaptı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ekipleri, kentte özellikle son zamanlarda araçların uzaktan kumandalarının sinyalinin kesilmesi yoluyla meydana gelen ve giderek artan otodan hırsızlık olaylarıyla ilgili bilgilendirici çalışmalar yaptı. Vatandaşlara, otodan hırsızlığın oluş şekliyle ilgili bilgi veren ve uyarılarda bulunan ekipler, dikkat edilmesi gereken konularda da açıklamalarda bulundu.
Ekipler, yaşanan hırsızlık olaylarının en aza indirilebilmesi amacıyla özellikle sanal ortamdaki vatandaşlara ulaşabilmek için bir klip çalışması yaptı. TDP ekipleri tarafından hazırlanan klipte, sinyal kesilerek yapılan oto hırsızlığının nasıl meydana geldiğiyle ilgili canlandırma yapıldı. Vatandaşların özellikle kısa ve uzun süreli park yaparken dikkat etmeleri gereken kurallar ve tedbirlere ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.
Klip, ekiplerin konuya ilişkin broşür dağıtmasıyla son buldu.


Yurt Dünya 18.06.2020 11:01:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı

2

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdürü Sergei Butckikh'den tatbikat değerlendirmesi:

3

DeFacto ve Karaca yılbaşı koleksiyonu için bir araya geldi

4

Burdur'da jandarma ve emniyete tahsis edilen 56 yeni araç törenle hizmete alındı

5

Burdur'da "Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

6

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

7

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

8

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

9

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

10

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi