TDV çadır kentte kalan çocuklara okul seti dağıttı

TDV çadır kentte kalan çocuklara okul seti dağıttı

TDV çadır kentte kalan çocuklara okul seti dağıttı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Ramazan Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çadır kentte kalan çocuklara okul seti dağıttı.
Türkiye Diyanet Vakfı, Ramazan Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çadır kentte kalan çocuklara okul seti dağıtımını gerçekleştirdi. Depremin ilk gününden itibaren sahada olan TDV ekipleri yemek dağıtımının ardından Ramazan Bayramı’nda da çocuklara ihtiyaç çantası hediye etti. Ekipler, çadırda kalan çocuklarla ilgilenip ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Çantayı alan çocukların ise sevinci gözlerine yansıdı. Aileler, Vakıf yetkililerine teşekkür etti.
Depremin ilk gününden itibaren görev yaptıklarını belirten Türkiye Diyanet Vakfı Yurt Dışı Hayri Hizmetler Uzman Yardımcısı Muhammed Yorulmaz, “Türkiye Diyanet Vakfı olarak bizler ilk günden itibaren sahadayız gerek gıda yardımı olsun gerek kıyafet yardımı olsun gerekli ihtiyaçları gidermeye çalışıyoruz. Bugünde yardımlarımız devam ediyor. Okulların açılması münasebetiyle pazartesi eğitim öğretim hayatı başlayacak. Çanta dağıtımı, bayram hediyesi olarak çocuklara takdim edeceğiz. Aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle bu yardımlarımızı Kahramanmaraş’ta bulunan çadır kentlerde gerçekleştiriyoruz. Bir nebze acılarını dindirebilmek için, onlara bir yararımızın ve faydamızın dokunabilmesi için bu yardımları iletmek için buradayız” diye konuştu.


Güncel 23.04.2023 12:09:32 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi