TDV Gençlik Kolları iklim değişikliğine dikkat çekmek için doğa yürüyüşü yaptı

TDV Gençlik Kolları iklim değişikliğine dikkat çekmek için doğa yürüyüşü yaptı

TDV Gençlik Kolları iklim değişikliğine dikkat çekmek için doğa yürüyüşü yaptı

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü Gençlik Kolları tarafından küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek için doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.
Çubuk 1 Dinlenme alanında gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüsü genç katıldı.
Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü TDV Gönüllü Koordinatörü Fatih Muhammed Çakmak, “TDV Gençlik Kolları gönüllüleri olarak gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüşümüzde, iklim değişikliğine ve küresel ısınmaya dikkat çekilerek, doğamızı korumaya dair etkinlikler yapılmıştır" dedi.
Çakmak daha sonra, “Su ve Çevre Bilinci” temalı sunumu ve TDV tarafından yürütülen gönüllülük ve Gençlik hizmetlerini anlattı.
Etkinlik kapsamında, uçurtma şenliği ile “Su ve Çevre” temalı yarışmalar düzenlendi. Yarışmayı kazanan Genç Gönüllülere “Su Ahlakı” kitabı hediye edildi.


Güncel 25.10.2021 10:38:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'daki suç örgütüne yönelik soruşturmada 7 zanlı daha tutuklandı

2

Finike'de Gazze için yardım toplandı

3

Osmaniye’de fidanlar şehitler için toprakla buluştu

4

Özyeğin Üniversitesi ve İTO'dan lüfer mirası projesi

5

Hayat Finans yurt dışındaki Türk vatandaşlarına bankacılık hizmeti sunuyor

6

Antalya'da "Yurtdışı Ticaret Zirvesi" düzenlendi

7

GÜNCELLEME - Mersin merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4'ü hakem 40 şüpheli yakalandı

8

Futbol: 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu

9

Ahmet Çalık Vakfı ve İTÜ'den veri analitiği alanında işbirliği

10

Migros'tan gıda arzında yerel üretime destek çağrısı