Tekerlekli sandalyeyle geldiği adliye önünde dehşeti yaşatan eski enişte tutuklandı

Tekerlekli sandalyeyle geldiği adliye önünde dehşeti yaşatan eski enişte tutuklandı

Tekerlekli sandalyeyle geldiği adliye önünde dehşeti yaşatan eski enişte tutuklandı

Antalya’da tekerlekli sandalye ile geldiği adliye önünde eski kayınbiraderini bacağından tabanca ile yaralayan şahıs ve ona yardım eden arkadaşı tutuklandı. Yaralının ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.
Olay, dün saat 10.30 sırasında Meltem Mahallesi İsmail Baha Sürelsan Caddesi, adliye arka girişinde meydana geldi. Eski eşi Onur D. tarafından daha önce pompalı tüfekle kolundan yaralanan Güllü Akman, babası Süleyman Akman, kardeşi Bilal Akman, yaralama davasının görüldüğü adliye çıkışında tabancalı saldırıya uğradı. Bir olaydan yaralı olduğu için tekerlekli sandalyeyle adliyeye gelen Onur D., Bilal Akman’ı bacağından vurdu. Silah sesini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Adliye polisi, silah sesleri üzerine dışarı çıktı ve Onur D.’yi elinde silahla cadde ortasında gördü. Polisin, "teslim ol" çağrısına karşı gelmeyen şahıs ve yanındaki arkadaşı gözaltına alındı.
Bacağından yaralanan Bilal Akman ise ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şahıs tedavisinin ardından taburcu edildi. Kayınbiraderine dehşeti yaşatan eski enişte ve ona yardım eden arkadaşı Ramazan A. ise polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Yurt Dünya 6.04.2022 15:47:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı