Tekirdağ’da 1’i ağır 2 kişinin yaralandığı korkunç kazada sürücü firar etti

Tekirdağ’da 1’i ağır 2 kişinin yaralandığı korkunç kazada sürücü firar etti

Tekirdağ’da 1’i ağır 2 kişinin yaralandığı korkunç kazada sürücü firar etti

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir otomobil ile kafa kafaya çarpışan ehliyetsiz sürücünün kullandığı motosiklette 1’i ağır 2 genç yaralandı. Jandarma, olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünü arıyor.
Kaza, gece saatlerinde Velimeşe Mahallesi Saray Caddesi ile Mustafa Kemal Caddesi ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kemal Caddesi’nden Saray Caddesi istikametine seyreden ve henüz sürücüsü belirlenemeyen otomobil ile karşı yönden gelen İbrahim Ö. idaresindeki motosiklet kafa kafaya çarpıştı.
Kaza sonrası motosiklet sürücüsü İbrahim Ö. ve motosiklette yolcu olarak bulunan Sefa E. (20) yaralandı. Otomobil sürücüsü gözden kayboldu.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası İbrahim Ö. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne, Sefa E. de Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumu kritik
Yoğun bakımda tedavisi devam eden Sefa E.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olay yerinde gözyaşı döken kazazede yakınlarını ise jandarma ekipleri sakinleştirdi.

Muhtardan yola çözüm bulunması çağrısı
Daha önce de kazaların meydana geldiği yol güzergahına çözüm bulunması çağrısında bulunan Velimeşe Mahallesi Muhtarı Mehmet Erkul, “Özellikle Saray Caddesi’nde sıkıntılar yaşıyoruz. İki gencimiz maalesef üzücü bir kaza geçirdi. İnşallah kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Kazanın meydana geldiği yol ayrımında belediyenin kavşak düzenlemesi yapması halinde sorunun çözüme kavuşacağına inanıyoruz” diye konuştu.
Jandarma ekipleri kaçan sürücüyü arıyor.


Yurt Dünya 6.06.2022 04:38:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de Başsavcı Arısoy ve Vali Yılmaz, HSK Heyetini Ağırladı

2

Burdur'da kaçak avcılık yapan 4 kişiye 40 bin lira ceza

3

Babacan Meridian projesi Gayrettepe'de yükseliyor

4

Sürat Kargo, kasım kampanyalarında günlük 900 bin gönderi teslim etti

5

Osmaniye’de beton mikseri uçuruma devrildi, sürücü yaralandı

6

Osmaniye'de 2 kişin öldüğü 7 kişinin yaralandığı kaza kamerada

7

Hasanbeyli’de rezerv yapı alanında 70 işyeri, 68 konut ve 600 kişilik cami yükseliyor

8

Osmaniye’de ilk kez V-NOTES lateral süspansiyon ameliyatı yapıldı

9

Kahramanmaraş'ta 17 öğrenci "kaynağı belirsiz kokudan" etkilendi

10

Samandağ'da yaya yolu ve okul önlerine kasis yerleştirildi