Tekirdağ’da erkek arkadaşı tarafından öldürülen Aysun Ahnas’ın cenazesi İstanbul’da kaldırıldı

Tekirdağ’da erkek arkadaşı tarafından öldürülen Aysun Ahnas’ın cenazesi İstanbul’da kaldırıldı

Tekirdağ’da erkek arkadaşı tarafından öldürülen Aysun Ahnas’ın cenazesi İstanbul’da kaldırıldı

Tekirdağ’da erkek arkadaşı tarafından öldürülen Aysun Ahnas için İstanbul’da cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına katılan yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Dün akşam saatlerinde, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, Aysun Ahnas (24) ile arkadaşı Baver Gözetir (26) ile henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıkmış, Aysun Ahnas bu tartışmada boğazından bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Baver Gözetir de arkadaşını öldürdükten sonra kendini asarak intihar etmişti. Adli Tıp Kurumundaki incelemelerin ardından Aysun Ahnas ve Baver Gözetir’in cenazeleri İstanbul’a gönderildi.

Ahnas’ın sevenleri gözyaşlarına boğuldu
Aysun Ahnas için Zincirlikuyu Mezarlığı Camii’nde öğle vaktini müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza Ahnas’ın ailesi ve çok sayıda seveni katıldı. Aysun Ahnas’a son görevlerini yerine getirmek için cenazeye yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Ahnas’ın cenazesi, namazın ardından Yeni Ayazağa Mezarlığına defnedildi.


Yurt Dünya 11.01.2023 14:04:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı