Tekirdağ’da kar şiddetini arttırdı

Tekirdağ’da kar şiddetini arttırdı

Tekirdağ’da kar şiddetini arttırdı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı akşam üzeri şiddetini arttırmaya devam ediyor.
Balkanlar’dan gelen soğuk hava dalgası etkisi altına giren Trakya’da, Edirne ve Kırklareli’de yağmur yağarken, Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde ise kar yağışı şiddetini arttırıyor. Malkara-Hayrabolu karayolu yer yer beyaz örtüyle kaplandı. Süleymanpaşa Yeniköy arası yolunda ise kar yağışından dolayı araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekti.
Kar yağışının şiddetini arttırmasının ardından, Karayollarına bağlı kar küreme ve tuzlama ekipleri, İstanbul-Çanakkale yolunda herhangi olumsuz bir durumun yaşanmaması için yolda devamlı tuzlama çalışması yaptı.
Yetkililerden alınan bilgilere göre, Malkara-Şarköy karayolunda kar yağışı devam ederken herhangi bir kapanma söz konusu olmadığı ve sürücülerin Uluman mevkiinde daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.


Güncel 8.02.2022 20:51:01 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi