Tekirdağ’da trafik levhalarına çarpan otomobil takla attı: 3 yaralı

Tekirdağ’da trafik levhalarına çarpan otomobil takla attı: 3 yaralı

Tekirdağ’da trafik levhalarına çarpan otomobil takla attı: 3 yaralı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yol kenarındaki trafik levhalarına çarparak takla atan otomobildeki 3 kişi hastanelik oldu.

Kaza, saat 19.40 sıralarında Muratlı Sanayi Sitesi önündeki yolda meydana geldi. İddiaya göre, Ş.A. idaresindeki 59 ADR 908 plakalı otomobil, henüz nedeni öğrenilemeyen şekilde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki trafik levhalarına çarparak takla attı. Kazada araç sürücüsü Ş.A. ile araçta yolcu olarak bulunan F.A. ve İ.İ. yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarılırken, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde sağlık ekipleri gerçekleştirdi. Emniyet Trafik ekipleri ise yoldaki trafik güvenliğini sağladı. Trafik akışı diğer şeritten verildi.

Yaralılardan sürücü Ş.A. ve yolcu F.A. ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edilirken, diğer yaralı İ.A. ise ambulansla Muratlı Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Olay mahallinde inceleme yapılırken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.


Yurt Dünya 6.11.2022 21:55:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakalandı

2

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma

3

Osmaniye’de kadın kooperatiflerine teknik gezi

4

Osmaniye'deki kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

5

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı

6

Osmaniye'de trafik kazasında ölen karı kocanın cenazeleri toprağa verildi

7

Vodafone FLEX'ten 5G odaklı yeni yıl fırsatları

8

Okulun atıl bahçesini açık hava sınıfına dönüştürüp çocuklara doğayı sevdirdi

9

Elmalı'da devlet hastanesine tıbbi cihaz desteği

10

LOreal Türkiye'nin Bilim Kadınları İçin programında ödüller sahiplerini buldu